Telefonnummer: 0735-23 67 35 E-post: beadsandfun@telia.com

Bygga tavlor själv Haninge

Bygg dina tavlor själv med Diamond painting

Är du i Haninge intresserad av att pärla egna tavlor? Då har du kommit helt rätt, här erbjuder vi ett stort utbud av redan framställda motiv som är redo att pärlas och pryda ditt hem. I vår webshop hittar du allt från färdiga motiv och pärlkit till redskap och tillbehör för din Diamond Painting. För dig som hellre pärlar ett eget motiv så finns självklart den möjligheten också, du får dessutom med en ett komplett kit där allt som behövs för att bygga tavlor ingår. Vi levererar våra produkter över hela Sverige, oavsett om du befinner dig i Haninge eller någon annanstans i landet. Det är vår ambition att alla som vill ska också kunna ha möjligheten att bygga tavlor med Diamond Painting.   

Vi finns för dig i bland annat Haninge

Första gången kan alltid vara lite klurigt, men vi på Beads and Fun finns naturligtvis här för att rådgiva dig och komma med tips oavsett om du är välbekant med Diamond Painting eller inte. Har du några frågor eller funderingar, så tveka inte på att höra av dig till oss. 

Våra produkter hittar du här och vill du ha lite inspiration så kan du alltid kolla på tavlor som kunder själva har gjort, de hittar du här!

Varmt välkommen till Beads and Fun, vi finns för dig i Haninge som vill bygga tavlor själv.

 

Hos oss hittar du allt du behöver för att bygga dina tavlor själv – Vi levererar till Haninge!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Beads and Fun

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på 0735236735
eller skicka ett mejl
beadsandfun@telia.com

Adress

Beads and fun
Fysiska butiken:
Östra storgatan 2
26572 Kvidinge