Hej och välkommen till Beads and fun.
Jag startade min enskilda firma i augusti 2015.
VAT SE760727404501
Pernilla Ullerholm
Östra storgatan 19
26572 Kvidinge.
Telefon: 0764197265
Mejl: beadsandfun@telia.com

OBS! Vi ser till att era person uppgifter är skyddade OBS!

Köpvillkor

Priser 
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen ser du det totala priset inklusive frakt, moms m.m
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.
Beställningar som ej är betalda inom 7 dagar makuleras och efter det är du inte en seriös kund längre. Vid problem med betalning och du behöver ha den framflyttad kontaktar du oss.

Beställning
Beställningar sker via webshopen eller i min facebook grupp Sweden diamond paintings. Du är fyllda 18 år annars ska förälders godkännande finnas. Du beställer i ditt eget namn och dina egna person uppgifter, allt annat polisanmäls.
Du fönstershoppar inte, dvs skickar in en beställning som du sen inte står för, inkommen beställning gäller.

Visning av vara
Alla varor fotograferas på bästa möjliga vis för att rättvist visa färg, material mm. Ibland är det svårt att fånga exakt färg, då finns fler bilder att se i varans annons. Det går också att be om fler foton via mejl eller inne i min facebook grupp där jag också har min försäljning Sweden diamond paintings. Det händer att färger i bild inte alltid överensstämmer till 100% detta beror på olika kameror, ljus och redigeringar. Jag försöker alltid få så rättvisa bilder jag bara kan.

Lager
Antalet som står under varan är antalet som finns hemma i lager. Du kan inte beställa utöver detta. Skulle varan mot förmodan ändå vara slut pga jag missat uppdatera som kan hända så löser vi detta.

Ångerrätt
Behöver du hjälp med detta går du in på www.konsumentverket.se 

Du har 14 dagars ångerrätt enligt lag.  Ångrar du dig på något sätt kontaktar du mig via mejl eller telefon som står angivet under " kontakt ". Ångerrätten börjar dagen då du mottager din vara.

UNDANTAG ÅNGERRÄTT GÄLLER INTE VID:
beställning av eget motiv. Ingen återbetalning görs MEN skulle problem uppstå eller du inte är nöjd har du rätt att få en ny tavla av ditt motiv utan extra kostnad.


Utnyttja din ångerrätt, reklamera en vara
Behöver du hjälp med detta går du in på www.konsumentverket.se 

Du har skyldighet att returnera varan i samma skick du fick den i. Den ska vara oanvänd och i sin ursprugna förpackning, du har dock rätten att undersöka varan. Är varan skadad förlorar du din ångerrätt. Du ansvarar för att varan återkommer till oss och frakten betalar du själv som du sedan får tillbaka när jag mottagit din reklamation.

Retur av vara
Retur av vara sker på din bekostnad, dvs att du står för portot. Du har även ansvaret för att varan anländer tillbaka till oss så hur du skickar den är upp till dig. Skulle varan av någon anledning försvinna på vägen tillbaka till oss förlorar du tyvärr dina pengar tillbaka så spårbart är att rekommendera. Skulle vi ha packat fel står vi för portot. Vi står även för portot när du reklamerar en vara som mot förmodan skulle vara sönder.

Fraktsätt och packning
Alla beställningar skickas med PostNord skicka lätt spårbart.
Vid vikt mellan 0-250 gram kan du även välja frimärken, du väljer fraktsätt i kassan. Vid annat fraktsätt var vänlig kontakta mig. Allt packas i fraktpåsar och Kartonger med bubbelplast. Skyddspapper och packpapper förekommer också. Allt för du ska ha en säker fraktväg. 

Leveranstid

Betalning
Betalning sker via banköverföring till Swedbank, paypal eller betalning via Swish, detta väljer du i kassan, där finns även köpvillkor sammanfattade.

Övrigt
*Djur finns i hemmet. En styck Maine coon katt och en styck Schäfer hund.
*Leverantörer jag köper in från finns bland annat i Asien, Usa, Tyskland, Nederländerna och Sverige.